وقتی از دکوراسیون اتاق یک وکیل حرفی زده میشود چه چیزی به ذهنتان خطور میکند؟
چه چیزی باعث میشود دکوراسیون اداری دفتر وکالت اهمیت پیدا کند؟
همه انسانها در طول عمر خود با مسائل پیچیدهای مواجه میشوند. در این بین بعضی از امور به دست خودمان حل و فصل میگردد، بعضی دیگر به کمک دوستان و اطرافیان فیصله پیدا میکند و در بعضی موارد باید از افراد خبره در آن زمینه و مکان خاص آنها استفاده کرد.
دفتر وکالت یکی از این مکانهاست و وکلا یکی از این دسته افرادی هستند که ممکن است هر شخصی در زندگی خود کمک خواستن از آنها را تجربه کرده باشد. در این بین وقتی از اشخاص مختلفی که به وکلا مراجعه کردهاند سوال میکنید که شرایط ارتباط با وکیلتان به چه صورت است، یا کارهایتان به چه شکل پیش میرود، بعضا احساس استرس و تشویش ذهنی همراه بیشتر آنهاست.
نکته مهمی که در این جا نهفته است، مردم علاوه بر تمرکز روی مشکلات خود در مواجه با وکلا، با قرار گرفتن در محیط دفتر وکالت تحت تاثیر قرار گرفته و بر پیچیدگیهای ذهنیشان افزوده میشود. در حالی که اگر فضای محیط مورد نظر عاری از شرایط استرس زا و پر تنش باشد، بسیاری از مراجعین با اطمینان خاطر بیشتری نسبت به وکلا در جامعه سخن خواهند گفت. اینجاست که اهمیت طراحی دکوراسیون اداری دفتر وکالت مهم جلوه میکند.
برای شروع باید بگوییم که تاثیر رنگها در خلق و خوی انسانها و بروز رفتارهایشان غیر قابل انکار است. در اینکه انتخاب یک رنگ میتواند حال شما را بهتر کند و یا شما را دچار حالات منفی کند نیز شکی نیست؛ حال اگر این انتخاب رنگها علاوه بر انتخابهای شخصی شما باشد و به نوعی به واسطه حضور شما در یک مکان به شما تحمیل گردد، تاثیر مضاعفی خواهد داشت و با تاثیر روی ضمیر ناخودآگاه شما، حال و هوای شما را پس از خروج از آن فضا خواهد ساخت. به همین دلیل توجه به رنگ یک دفتر وکالت همانند رنگ اتاق نشیمن و یا رنگ مناسب اتاق کار در محیط اداری، امری کاملا ضروری است.
معمولا در دکوراسیون محیطهای اداری از رنگهای خنثی و به اصطلاح مرده استفاده میشود که حس کرختی و یکنواختی را پدید میآورند، اما ترکیب همین رنگهای خنثی با رنگهای گرم که طیف رنگی روشنی دارند، محیطی آرامش بخش و مطمئن را به وجود میآورند. غالبا این رنگها به منظور استفاده در مبلمان و دیوارهای اتاق انتظار به خوبی سازگاری خود را با یکدیگر به نمایش میگذارند.
طیف رنگهایی چون زرد روشن تا کِرِم و نارنجی بسیار ملایم، تا گل بهی به همراه مبلمان سفید و خاکستری محیطی آرامش بخش را پدیدار میکنند. رنگهای به کار رفته در داخل دفتر یک وکیل نیز باید آرامش بخش باشد، ولی از سوی دیگر حس قانونمندی و رعایت اصول در آن نهفته باشد؛ طیف رنگی مناسب این بخش کمی با اتاق انتظار متفاوت است.
ورگیرهای طبیعی بهترین منابع تامین روشنایی محیط هستند، اغلب دفاتر وکلا بخاطر فعالیت های روزانه، به خوبی می توانند با بهره گرفتن از نور طبیعیِ روز و استفاده از منعکس کننده ها، محیطی پر نور و روشن را به وجود بیاورند. نیازی نیست با پرده های ضخیم یا پوشش های تزیینی نور محیط را ضعیف کنید؛ چرا که آن جا یک دفتر وکالت است نه یک اتاق بازجویی. کافیست با نورهای موضعی و ملایم ذهن مخاطب را به سمت خودآگاهِ مثبت سوق دهید.
به جای استفاده از لوسترهای تجملاتی و شلوغ، از دیوارکوبها یا نورهای مخفی برای دفتر خود استفاده کنید. همچنین نور زرد بیشتری نسبت به نور سفید یا مهتابی در محیط بکار ببرید؛ به دلیل تاثیر نور زرد روی ذهن، اما در این امر افراط نکنید.
بیشترِ دفاتر وکلا با اعطای وقت ملاقات، طوری برنامهریزی میکنند که مراجعه کنندگان کمتری را در یک زمان معین در دفتر خود پذیرا باشند، علت هم واضح است؛ طولانی شدن جلسات و ایجاد تشویشهای ذهنی برای اشخاص بعدی. بنابراین به وجود آوردن یک فضای استراحت به خوبی معطلی ها و دل مشغولیهای افراد را به برگ برندهای برای اطمینان کردن به یک وکیل تبدیل خواهد کرد. استفاده از یک موسیقی ملایم و با حجم صدای پایین یکی از این ترفندهاست.
وجود یک نمایشگر نسبتاً بزرگ و استفاده از تصاویر جذاب و دارای پیامهای مثبت، مورد دیگری است که فضا را دلنشین میکند. وجود گیاهان تزیینی و گلهای آپارتمانی ارتباط بسیار خوبی بین افراد و حضار در محل را به وجود میآورد. اگر فضای دفتر اجازه داد، یک آکواریوم زیبا با ابعاد مناسب را حتماً در این اتاق قرار دهید. از جلو مبلیهای بیش از اندازه بزرگ و بسیار کوچک را برای مبلمان خود استفاده نکنید. حتیالمقدور امکان استفاده از آبسرد کن و یا نوشیدنی گرم را فراهم کنید و همچنین تهویه مطبوع محیط خود را در دمای تعادل قرار داده و از خوشبو کنندههای هوا استفاده نمایید.